28th Annual
CIRMS Meeting
April 20-22, 2020

SAVE THE DATE
Note: New Location
CIRMS 2020 MEETING REGISTRATION
IS NOW OPEN

Register here
Abstract Submission Deadline: Monday, March 2, 2020. 

Submit Your Abstract Here
2019 Meeting Group Photo 

CIRMS 2019 MEETING HIGHLIGHTS
CIRMS Student Awards Program Student Grant Awards Program
In Memoriam
Dr. Marshall R Cleland
1926 - 2019
CIRMS Ribbon AwardCIRMS Ribbon Award Student Ribbon Award
Join CIRMS- Membership Applcation and payment available now online CIRMS Membership
CIRMS Needs Report CIRMS Needs Report

MEDICAL APPLICATIONS AGENDA

MONDAY APRIL 20 , 2020 (Afternoon)

1:30 PM - 5:00 PM BALLROOM SECTION A

Breakout Session I - Dosimetry
Session Chair: Frédéric Tessier, PhD, National Research Council, Canada
1:30 Cherenkov Emission Dosimetry

                Frank Proulx, PhD, Laval University     (30 min)
2:00 Radiation Biodosimetry

                TBD, TBD    (30 min)
2:30 Brachytherapy / Machine learning

                Shirin Enger, PhD, McGill University   (30 min)

3:00 PM    Coffee Break (30 min)

3:30 PM          Breakout Session II - FLASH Therapy
Session Chair: Jerimy Polf, PhD, University of Maryland
3:30 Talk Title TBD (20 min)

                Peter Maxim, PhD, Indiana University 
  
3:50 Talk Title TBD (20 min)

                Anthony Mascia, PhD, University of Cincinnati Barrett Cancer Center
4:10 Talk Title TBD (20 min)

                Sina Mossahebi, PhD, University of Maryland
4:30 Talk Title TBD (20 min)

                Fred Bateman, PhD, National Institute of Standards and Technology

5:00 PM          Adjourn Day 1

Back to Conference Agenda